Home | +972-509817813 | contact@hilabaroz.com

Production Services
About Us
Works
Clients
Contact

Services

Production Services

Filming Permits

Editorial Support

Fixer on Board

Interviews

Equipment

Archive Research

Specialization

Documentary

News

Location

Radio

Corporate

Fiction

Aerial Filming

Drones

Production Services

Hila Baroz Productions предоставя услуги в сферата на филмовата и видео продукция за международни екипи, снимащи в Израел и на Западния бряг. Ние предоставяме услугите си при продукцията на игрални и документални филми и новини, както и други продукции като реклами и музикални видеоклипове в Израел. Участваме и в продукцията на корпоративни видеоклипове за фирми.

Production Services in Israel

Услугите ни включват предоставянето на снимачни екипи и наем на техника в Израел. Провеждаме интервюта с военни и правителствени служители, както и с експерти и аналитици от всички сфери. Ние извършваме проучвания за документални филми в областта на историята, религията, археологията и природата, включително проучвания на архиви. Придобиваме разрешения за снимане на цялата територия на Израел, включително комплицирани снимачни разрешителни. Предоставяме проучвания на снимачни локации, преводи и асистиране при разработването на сюжети за всяка медия. Продуцираме радиопрограми и предоставяме симултанно записани и предварително записани интервюта. В допълнение към услугите ни за снимане от въздуха, вече предлагаме и заснемане с филмов дрон с висока резолюция и най-добро качество, като използваме последно поколение GPS софтуер и дрон оборудване.

Работили сме с режисьори като Майкъл Уинтърботъм и Джордж Слауцър. Предоставяме кинематография и творчество от най-висока класа, като използваме най-доброто снимачно оборудване. Някои от филмите, по които сме работили, са номинирани за наградите „Еми“. Работим с всички основни телевизии като BBC, Channel 4, ITN, Discovery Channel, National Geographic, ZDF, Arte и много други.

Работим 24 часа, 7 дни в седмицата и с удоволствие ще отговорим на всеки Ваш въпрос.

English
Български
粵語
中文
Čeština
Nederlands
Français
Deutsch
हिन्दी
Magyar
Italiano
日本語
Polski
Português
Română
Русский
Español
Tagalog
ไทย
Production Services
Hila Baroz Productions - Български