Home | +972-509817813 | contact@hilabaroz.com

Production Services
About Us
Works
Clients
Contact

Services

Production Services

Filming Permits

Editorial Support

Fixer on Board

Interviews

Equipment

Archive Research

Specialization

Documentary

News

Location

Radio

Corporate

Fiction

Aerial Filming

Drones

Production Services

Hila Baroz Productions oferă servicii de producție de film pentru echipele internaționale ce filmează în Israel și West Bank. Ne oferim serviciile pentru filme de ficțiune și documentare, știri, precum și pentru alte genuri de producții, precum reclame sau filmări de videoclipuri muzicale, în Israel. Asigurăm asistență pentru producerea de videoclipuri corporatiste pentru companii.

Production Services in Israel

Serviciile noastre includ asigurarea de echipe de filmare și oferirea de echipament spre închiriere, în Israel. Realizăm interviuri cu reprezentanți ai armatei și ai guvernului, precum și cu experți și analiști din toate domeniile. Realizăm cercetări pentru documentare istorice, arheologice și despre natură, inclusiv cercetare de arhivă. Obținem autorizații de filmare peste tot în Israel, inclusiv autorizații pentru filmări complicate. Oferim recunoașterea locurilor, traduceri, asistență în dezvoltarea scenariilor pentru orice tip de media. Producem programe radio și înregistrări simultane, precum și interviuri preînregistrate. Pe lângă serviciile noastre de filmare aeriană, oferim acum filmări cinematice HD cu dronă, de înaltă calitate, utilizând cel mai recent software GPS și echipament dronă.

Am lucrat cu regizori precum Michael Winterbottom și George Sluizer. Oferim cinematografie și creativitate de înaltă calitate, utilizând cel mai bun echipament de filmare. Unele dintre filmele la care am lucrat au fost nominalizate la premiile Emmy. Lucrăm cu toate marile posturi de televiziune, precum BBC, Channel 4, ITN, Discovery Channel, National Geographic, ZDF, Arte și multe altele.

Lucrăm 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și suntem încântați să vă răspundem la orice întrebare ce ar putea să apară.

English
Български
粵語
中文
Čeština
Nederlands
Français
Deutsch
हिन्दी
Magyar
Italiano
日本語
Polski
Português
Română
Русский
Español
Tagalog
ไทย
Production Services
Servicii de Producție